•     

ŞİRKET PROFİLİ

Hakkımızda

Şirket kurucu ortaklarının Düzceli ve Beyşehirli olmaları, doğal olarak silah sanayisi içerisinde yer almalarını sağlamıştır. Bölgeselliğin haricinde kurucu ortaklar, yine silah sanayi ve diğer sanayi alanlarında 1991 yılından buyana İstanbul'da değişik şirket ve markalar altında teknik adam ve yönetici olarak çalışmışlardır. Şartların yeni bir silah şirketi kurulması yönünde gelişmesiyle, 2006 yılında İstanbul'da kendi öz sermayeleri ile ATAK SİLAH SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ' ni kurmuşlardır. Şirket, halen aynı yapıda; öncelikli av, savunma ve spor silahları olmak üzere, üretici olarak faaliyetine devam ederken diğer sanayi alanlarında da proje bazlı çalışmalar yapmaktadır.

 

Kuruluş Amacımız

Mevcut teknolojileri ve bilim alanlarını en verimli şekilde kullanarak ve yeni teknolojilerle ülkemiz insanının yeteneklerini birleştirerek yan sanayi, personel, müşteri memnuniyeti ve çevre bilincinden taviz vermeden silah alanı öncelikli olmak üzere sanayi ürünleri üreterek ülke ekonomisine katkıda bulunmak, tükettiğimizden fazlasını üretmektir.

 

Çalışma Tarzımız

Firma, ar-ge yaparak yüksek kalite ve özellikli ürünler üretmek amaçlı kurulmuş olup, geçen süre zarfında bu kriterlere azami derecede riayet etmiştir.

Alanlarında kendini ispatlamış kişilerden oluşan uzman kadrosu ile, özgün tasarımlarla insanlığın silah anlayışına renk ve farklılık katarak yeni ürün ve markalarla emin adımlarla ilerlemektedir. Üretimlerinin %80'i ihracata yönelik olup, bazı dönemlerde bu oran %100'ü bulmaktadır. Firma kendi markaları altında üretimin yanı sıra yurt içi ve yurtdışındaki firmaların markaları ile de üretim yapmaktadır. Firmanın ürünlerinde yan sanayinin payı büyük olup 100 civarında yan sanayiden hammadde, mamul ve yarı mamul madde olarak hizmet almaktadır. Nihai olarak ürünü kendisi tasarlayan, tamamlayan ve kriterleri belirleyen ATAK SİLAH, (kullanım hariç) tasarım, üretim ve hizmet içerikli tüm sorumluluğu da üslenmiş bulunmaktadır.

 

Kalite Politikamız

Firmamız kalitenin insan hakkı olduğuna inanan, kalitesiz yapmaktansa yapmamayı tercih eden bir politikayla üretim yapmayı benimsemiş olup, ticari ve sosyal ilişkilerinde de aynı politikayı uygulamaya azami derecede dikkat etmektedir.

Ham maddeden son kullanıcıya kadar her alanı titizlikle kontrol ve takip ederek ürünlerini oluşturmakta ve herhangi bir olumsuzluğa karşı garanti etmektedir.

Müşteri memnuniyeti olmazsa olmazlarındandır.